Iets over mij

Meer weten over Marjoline?

Mijn adagium is “Schoonheid is functioneel.”

Wat bedoel ik daarmee? Schoonheid der dingen is eigenlijk een primaire levensbehoefte. Hoe meer wij ons kunnen omringen met schoonheid, hoe beter we bestand zijn tegen de lelijkere dingen in het leven.

Schoonheid wordt met name bereikt vanuit een toestand van inspiratie, passie en flow. Mijn stukken geven dus ook vaak de prachtige mensen weer die vanuit hun passie in actie zijn. Digitale kunst is hiervoor bij uitstek geschikt, omdat het de middelen geeft om snelheid en spanning toe te voegen aan de stukken. Kijk voor de voorbeelden naar de werken van gepassioneerde dansers, fietsers, natuurliefhebbers, dichters, gedichten, auto ontwerpen,  etc.

Schoonheid is ook functioneel, omdat het simpelweg het stofje serotonine toevoegt aan de hersenen. Zonder dit stofje, zouden we in depressies verzinken. Ik beschouw schoonheid dan ook als het mooiste depressivum wat er is.


Nog meer weten over Marjoline?

Kijk ook even bij de Stichting KunstPost, waar ik één van de leden vanaf het eerste jaar ben.

Klik hier

Verder heb ik inmiddels 30 jaar ervaring in de IT ontwikkeling en digitale ontwerpen, hetgeen inmiddels geresulteerd heeft in de digitale kunst die je hier ziet.

Nog meer weten? Stuur gerust een berichtje!

Marjoline